Moda

Bahara Girerken 6 Trend Trençkot

Sular seller gibi yağmur sezonu ha geldi ha gelecek. Tamda o mevsimlerin olmazsa olmazı olan trençkotlar ise şimdiden tırım tırım aranmaya başlandı. Kadınlar için trençkot olmazsa olmaz diyebiliriz. İlkbahar ve sonbaharda her ne giyersek giyelim elimizi attığımızda üzerine şahane bir tamamlayıcı trençkot ararız. Sezonun gözde trençkotlarından sizler için 6 yeni model seçtik, gelin birlikte inceleyelim.

Koton’dan seçmiş olduğumuz bu model 2020 trençkot modelleri arasından. Hardal renginde olan ve sık dokuma bir kumaşı olan trençkot rengi ile jeanler ile harika bir kombin oluşturabilir.
HM’nin 2020 trençkot modelleri arasında belkide üzerinde en çok konuşulan model bu olacak. Zira önemli bir fan kitlesi olan Sefirin Kızı dizisinde Nare karakteri için seçilmiş olan bu trençkot Neslihan Atagül tarafından oldukça başarı ile taşındı.
Ben burdayım diyen bir sarı ile bu modelimiz Koton’un trençkot modelleri arasında yer alıyor. Nubuk kumaş son 3 yıldır neredeyse her eve girmiş olsa da bu yıl istikrarını yine koruyacağa benziyor.
İşte benim en sevdiğim modeller arasında yer alan başka bir treçkot modeli. HM markasına ait olan bu ürünün renk kombini beni oldukça etkiledi. Sıradan trençkot modellerinden oldukça farklı bir imaj çizen model farklı kombinler için oldukça iddialı.
İtiraf ediyorum çoktan alıp stoklarıma ekledim bile! Bu parlak siyah doku yılın en trend tercihlerinden. Bu model Defacto’ya ait bir trençkot modeli. Özellikle yağmurlu havalarda sizi kendine esir edebilir.
Mango’dan seçmiş olduğumuz bu model ise modern havasının altında vintage bir esinti barındırıyor. Yine sezonun son derece iddialı parçaları arasında.
EN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir