Moda

HM 2020 Seçimleri

Modayı 2020 penceresinden izlerken HM’nin 2020 bahar sezonu için tasarlamış olduğu ürünlerden birkaç kombin seçtik. Genel itibari ile denim ağırlıklı parçalar koleksiyonun genelinde sıklıkla gözümüze çarpsa da bu yıl tüm firmaların koleksiyonunda yer verdiği çiçekli elbise modelleri de HM’de bol bol bizlere göz kırpıyor.

Pilili etekleri geçen sezonda sıklıkla kullanmıştık, hatta şu anda dolabıma geçen sezon ilk defa giren 4 adet pili etek var diyebilirim. 2020 trendleri içerisinde de pilili eteklerin kendine epeyce yer bulduğunu gözlemliyoruz. Özellikle blazer ceketler ile birlikte kullanıldığında şık kombinlere imkan tanıyan pilili eteklerden HM 2020 İlkbahar koleksiyonundan seçtiğimiz bu füme parça bence hayat kurtarıcı nitelikte.
Derilere bu bahar neredeyse tüm firmalar fazlası ile yer vermiş. Daha önce Mango’da dikkatimizi çeken havuç deri pantolon kadar HM’den seçmiş olduğumuz siyah deri etekte bizden tam puan alıyor. Modaya farklılık kattığını hissettiğimiz muhteşem bir parça.

Yeşilde bu sezon çok kullanılan renklerden biri. Özellikle soft renkleri yerine daha canlı yeşil gibi yeşil diyebileceğimiz tonları ile bu sezon gardroplara girecek gibi. Gündüz şıklığı için biçilmiş bir kaftan. Deri bir ceket veya denim bir ceket ile birlikte ilkbaharda dolabınızdan en sık kombinlediğiniz parçalardan biri olabilir.

EN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir