Moda

Mango 2020 İlkbahar Koleksiyonundan Seçtiklerimiz

Bugünlerde birazcık donuyor olsak da firmaların içimizi ısıtan birbirinden şık ilkbahar yaz koleksiyonları gün yüzüne çıkmaya başladı bile. Henüz yaz parçaları için erken olsa da ilkbahar tüm renkleri ile gümbür gümbür geliyor. Bugün Mango’nun yeni kıyafetlerini inceliyoruz. Birbirinden şık altı parça seçtik.

Havuç kesim bu deri pantolon bizden tam not aldı. Hem şık hemde rahat bir seçim arayanlar için fazlası ile tarz. Kombin yönünden de oldukça zengin imkanlar sunuyor diyebiliriz. Sade bir gömlekle veya bir tişört ile kullanmak mümkünken üzerinize alacağınız bir blazer ceket kombininizi bambaşka yerlere taşıyacaktır.

Fıstık yeşilinin tartışmasız en şık kombinlerinden biri. Mangonun 2020 İlkbahar için hazırlamış olduğu parçalardan biri olan bu ürün tek tek kullanılarak da pek çok farklı kombin oluşturmaya olanak sağlayacaktır. Geçen sezonlarda ara ara görmüş olduğumuz bol pantolonlar Mangonun 2020 bahar koleksiyonunda epeyce yer bulmuş kendine. Bu tarzın önemli bir seveni beğenmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Camelin en güzel tonlarından biridir ve tüm Mango severler bilir ki Mango’nun her koleksiyonunda mutlaka yer verdiği renktir. Salaş kombinlere sezonda oldukça ağırlık vermiş olan Mango bu dökümlü palazzo pantolon ile birlikte uzun camel yeleği ile de moda tutkunlarına alternatif oluşturuyor.
EN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir